CLUB VAN 100

Stichting Creatief Herstel is hard geraakt door de corona crisis en heeft jouw hulp hard nodig! Hiervoor hebben wij de club van 100 in het leven geroepen. Een club voor ondernemers en particulieren met maar 100 plekken. Doneer jij €100,- en help jij Stichting Creatief Herstel te blijven bestaan? Dan maak jij het verschil in het leven van vele vrouwen met psychische klachten.

Wil jij bij deze club met impact makers horen? Stuur ons dan een mail of vul het contactformulier in op de website. Je krijgt dan van ons een betaalverzoek voor €100,- en we vermelden je dan met naam hieronder. Heb je een website of pagina waar we naar toe kunnen linken? Geeft het aan dan zorgen we dat als iemand op jouw naam klikt, ze bij jouw website of pagina uitkomen.

Rachelle Verhagen.png
BEwustverbinden goed.png