Zet je in voor Stichting Creatief Herstel en draag je steentje bij!

Vrouwen met psychische klachten zien de toekomst vaak somber in. Met jouw hulp kunnen wij deze vrouwen een mooiere toekomst geven. Wordt vandaag nog donateur, partner, sponsor of vrijwilliger.

Met jouw bijdrage, eenmalig of structureel help jij vrouwen aan een mooiere toekomst. Want wanneer je psychisch kwetsbaar bent ziet de toekomst er niet altijd rooskleurig uit.

Schenk eenmalig of structureel

Particulier of zakelijk

Belastingvrij schenken of nalatenschap

Samen met je vrienden, collega's of familie aan de slag voor Creatief Herstel! Zo help je de vrouwen in onze programma's en werk je aan je eigen verbinding. Dat is dus dubbel winst!

Partner worden als bedrijf

Workshops volgen met vrienden

Creatieve teambuilding

Zet je tijd, talenten of energie in voor een van onze locaties. Of je nou zelf een actie opzet of je aanmeld als vrijwilliger. alle inzet is welkom!

Wordt vrijwilliger

Help op onze evenementen