Creatieve dagbesteding voor vrouwen in de regio Utrecht.

Email: stichtingcreatiefherstel@gmail.com

Bel: 0643172013

Wordt donateur

Stichting Creatief Herstel is altijd op zoek naar donateurs voor financiële steun. Om het traject voor creatieve dagbesteding mogelijk te maken moet de stichting bepaalde kosten maken. Alle kosten die worden gemaakt zijn direct voor verbetering van de dagbesteding en goede zorg voor de vrouwen die het traject bij ons volgen.

Wij zijn blij en dankbaar met elke donatie die wij ontvangen. U kunt geld doneren via de website door te klikken op de knop ''Doneer''.

Naast financiële steun zijn wij ook altijd erg blij met creatieve materialen. Heeft u nog creatieve materialen liggen die u aan de stichting wilt doneren neem dan contact met ons op om hier een afspraak over te maken.

Het is ook mogelijk om specifieker te doneren, dat kan in de vorm van geld voor een specifiek project of voor specifieke materialen. Hiervoor kunt u ook contact met ons opnemen wij denken graag mee met de opties.

Financiële steun

Doneer via de site