za 21 mrt. | Huis ter Heideweg 10

21 mrt. 2020 09:30 – 12:30
Huis ter Heideweg 10, Huis ter Heideweg 10, 3705 LZ Zeist, Nederland

Over het evenement

Ben jij op zoek naar change?

Of het nu gaat om een nieuwe baan, een nieuwe hobby uitdokteren, lekkerder in je vel zitten, je droomman vinden... Het begint allemaal bij jou.

Bij jou en hoe je naar de situatie kijkt. ''kan ik dat wel?'' ''Ja,maar ik ben misschien wel te oud'', '' oh maar dadelijk lukt het me niet'', ''dat gaat me echt te veel energie kosten'', ''maar waar begin ik''?!'' Een waterval van gedachten. Druk kan het zijn daarboven, dat weet ik! En misschien heb jij wel een stortvloed aan andere gedachten...

Maar waarom zou je daar alles op baseren? Wat als het je energie oplevert? Wat als het je vrijheid geeft? Wat als het je nieuwe mensen oplevert? Wat als het je joy brengt? Wat als het wel een succes wordt? Wat als je je droombaan vindt?

Als jij diep van binnen voelt dat je toe bent aan verandering, dan verdien je die change! Je moet alleen wel zelf die kans pakken. Dus heb jij zin om jou ''change'' in gang te zetten? Kom dan naar deze inspiratieboost ochtend! Een ochtend gevuld met oefeningen, lachen, delen, eerlijk naar jezelf kijken... Alles om jou met een inspirerend ''I go for it!'' -gevoel naar huis te laten gaan.

Deze ochtend wordt gegeven door Astrid.

Maar wie is Astrid dan eigenlijk?

The Breakfast Club is een initiatief van Astrid ( noem me maar As)

Als Mental coach help ik je graag bij een positieve mindset, een grotere dosis zelfvertrouwen en een sterker geloof in jezelf! Hoe? Door jou bewust te maken van je mind. Dat doe ik graag met oefeningen, verhalen en humor:)

Verwacht dus geen uren luisteren en ellenlange werkboeken. Wat wel? Een fijne ervaring die je in beweging zet.

Kosten zijn €35 ( 10€ per kaartje wordt gedoneerd aan Creatief Herstel)

Inbegrepen is:

> Inspiratieboost om je in beweging te zetten

> Een andere kijk op jouw kijk!

> Ontbijt met lekkere belegde broodjes en croissantjes

> Onbeperkt koffie/thee en water

> Fijne contacten en een leuke reminder voor thuis

Tickets koop je via deze LINK