vr 01 mei | Huis ter Heideweg 10

01 mei 2020 10:00 – 12:30
Huis ter Heideweg 10, Huis ter Heideweg 10, 3705 LZ Zeist, Nederland

Over het evenement

Tijdens deze goed verzorgde workshop door Patricia van Melon and Me ga je leren om een mooie wandhanger te borduren.

Je kan tijdens de workshop kiezen uit 3 patronen en Patricia gaat je alle tips en tricks leren van het borduren.

De workshop duurt 2,5 uur en in die tijd lukt het niet om de wandhanger helemaal af te maken. Wel krijg je alle benodigde materialen mee naar huis om zelf verder te gaan na de workshop.

De workshop kost €35 en 50% van de opbrengst is voor de stichting.

Koffie, thee en een lekkernij zitten bij de prijs in en een gegarandeerde nieuwe hobby.

Er zijn 2 workshops op 1 dag. Let dus goed op voor welke workshop je je inschrijft.

Het atelier van Stichting Creatief Herstel bevindt zich op de tweede etage. Houdt u er rekening mee dat wij niet beschikken over een lift.

Aantal
Totaal