Founding partner

Als founding partner van Stichting Creatief Herstel vervult u met uw organisatie een belangrijke rol. Dankzij onze founding partners kunnen wij vrouwen met psychische klachten helpen aan een mooiere toekomst.

Wat houdt het in?

Als founding partner van Stichting Creatief Herstel draagt u bij aan het financieel fundament van de stichting. Elke vestiging van de stichting zoekt zijn eigen founding partners.

Een founding partner maakt een groot maatschappelijke impact en draagt bij aan een mentaal gezonder Nederland!

Voordelen:

-Onze founding partners worden onderaan de website op elke pagina vermeld en ook in onze nieuwsbrief krijgt een founding partner een vaste vermelding met logo.

-Als founding partner mag u per jaar 5 vrouwen doorverwijzen voor ons creatief herstelprogramma (kostprijs €1500,- per deelnemer). Dit kunnen medewerkers zijn, maar ook de vrouwen van mannelijke collega's. Het mogen ook vrouwen zijn die losstaan van uw organisatie.

-1 keer per jaar wijden wij de nieuwsbrief volledig aan onze samenwerking en mag u zelf tekst/reclame aanleveren.

-1 keer per jaar komen wij op locatie een interactieve lezing geven over creatief herstellen op de werkvloer. Wat u als werkgever kunt doen om medewerkers met psychische klachten aan het werk te houden en terugval kan voorkomen.

-1 keer per jaar een creatieve teambuilding in ons atelier met uw eigen collega's (maximaal 10 deelnemers) Deze teambuilding wordt gegeven door een (oud)deelnemer uit ons creatief herstelprogramma.

-1 keer per jaar deelname aan ons creatieve netwerk event! (volgende editie november/december 2021) Samen met al onze partners/sponsors, vrijwilligers en (oud)deelnemers.

(Ook is het mogelijk om een creatief herstelprogramma op locatie te draaien. Meer informatie hierover kunt u opvragen bij Ivanka van de Wardt, info@stichtingcreatiefherstel.nl of via telefoonnummer 06 48703551)

logo-anbi-blauw-web-300x205.png

In samenwerking met