Creatief Herstellen

DSC_7501.jpg

• Ben jij bekend met psychische klachten als burn-out/depressie/ptss/verslaving?

• Ben jij er klaar voor om na je therapie weer langzaam in beweging te komen?

• Wil jij gaan kijken naar wat je wel kan in plaats van wat niet meer lukt?

• Ben je nieuwsgierig naar wat je zelf nog uit het leven zou kunnen halen?

• Vind je het leuk om creatief aan de slag te gaan?

• Sta je open om op zoek te gaan naar kleine lichtpuntjes en meer positiviteit?

Dan zou het kunnen zijn dat ons traject goed bij jou past. Hieronder lees je meer over de opbouw van ons traject.

Wil jij weten wanneer de volgende groep start?

Een dag in het programma ziet er als volgt uit.

Tijdens het openen van de dag delen we met elkaar over hoe de afgelopen week is gegaan. Na het delen volgt een korte meditatie en daarna gaan we creatief aan de slag. De creatieve activiteit is elke week anders. Soms is er ruimte om vrij aan de slag te gaan en soms is er een uitleg waar je aan mee kunt doen. Tussen de middag lunchen we met elkaar en na de lunch werken we aan de vragen en opdrachten uit het werkboek. Na het bespreken van de vragen is er weer ruimte voor creativiteit en aan het einde van de dag delen we met elkaar hoe het die dag is gegaan.

Spreekt dit jou ook aan. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

The wound

is not my

fault.

But the

healing

is my responsibility

Voor deelname aan het creatief herstelprogramma vragen wij particulieren een eigen bijdrage van €250,-  In deze kosten zit: 12 weken creatief herstelprogramma, onbeperkt en levenslang toegang tot het online programma, 12 weken lunch, 12 weken creatieve materialen, werkboek met methodiek/vragen/opdrachten.

Tijdens schoolvakanties ( midden Nederland ) gaan de groepen niet door.

De volgende groepen starten op:

Maandag: 07 september 2020 ( nog enkele plekken beschikbaar )

Vrijdag: 09 oktober 2020 ( eerste groep op vrijdag )

Dinsdag: 03 November 2020

De tijden zijn altijd van 09:30-14:00

Wil je meer weten? We plannen graag een (online) kennismaking met je in om de mogelijkheden te bespreken.

Work on you, for you!