Creatief herstelprogramma voor vrouwen in de regio Utrecht.

Email: info@stichtingcreatiefherstel.com

Creatief Herstellen

• Ben jij bekend met psychische klachten als burn-out/depressie/ptss/verslaving?

• Ben jij er klaar voor om na je therapie weer langzaam in beweging te komen?

• Wil jij gaan kijken naar wat je wel kan in plaats van wat niet meer lukt?

• Ben je nieuwsgierig naar wat je zelf nog uit het leven zou kunnen halen?

• Vind je het leuk om creatief aan de slag te gaan?

• Sta je open om op zoek te gaan naar kleine lichtpuntjes en meer positiviteit?

Dan zou het kunnen zijn dat ons traject goed bij jou past. Hieronder lees je meer over de opbouw van ons traject.

Een dag in het programma ziet er als volgt uit.

Tijdens het openen van de dag delen we met elkaar over hoe de afgelopen week is gegaan. Na het delen volgt een korte meditatie en daarna gaan we creatief aan de slag. De creativiteit is elke week anders. Soms is er ruimte om vrij aan de slag te gaan en soms is er een workshop waar je (als je wilt) aan mee kunt doen. Tussen de middag lunchen we gezellig met elkaar aan tafel en na de lunch werken we aan de vragen en opdrachten uit het werkboek. Na het bespreken van de vragen is er weer ruimte voor creativiteit en aan het einde van de dag delen we met elkaar hoe het die dag is gegaan.

Spreekt dit jou ook aan. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Work on you, for you!