Creatief Herstelpogramma

Het creatief herstelprogramma is het eerste programma van stichting creatief herstel. Het is een programma van 12 weken wat zich richt op vrouwen die na het volgen van reguliere therapie moeite hebben om weer vooruit te komen. 

Het creatief herstelprogramma is een holistisch programma waarbij wordt uitgegaan van wat er wel is en wat iemand wel kan. Het programma duurt in totaal 12 weken. Tijdens deze 12 weken komen de vrouwen 1 dagdeel per week naar ons atelier in Zeist (Utrecht) of Elsloo (Limburg)

We werken met onze unieke methodiek vanuit een werkboek met vragen en opdrachten aan meer zelfvertrouwen en zingeving. Door meditatie en creativiteit te combineren komen de vrouwen uit hun hoofd en meer in contact met hun lichaam en gevoel. Tijdens het programma laten we zien dat je met kleine stapjes ook vooruit kan komen en proberen we de vrouwen met meer zelfvertrouwen de toekomst in te laten gaan.

Na het volgen van het programma kunnen we ook helpen met een vervolg stap. Voor sommige vrouwen is dat (vrijwilligers)werk, voor anderen misschien een stage plek of andere zinvolle daginvulling.

Een dag in het programma ziet er als volgt uit.

Tijdens het openen van de dag delen we met elkaar over hoe de afgelopen week is gegaan. Na het delen volgt een korte meditatie en daarna gaan we creatief aan de slag. De creatieve activiteit is elke week anders. Soms is er ruimte om vrij aan de slag te gaan en soms is er een uitleg waar je aan mee kunt doen. Tussen de middag lunchen we met elkaar en na de lunch werken we aan de vragen en opdrachten uit het werkboek. Na het bespreken van de vragen is er weer ruimte voor creativiteit en aan het einde van de dag delen we met elkaar hoe het die dag is gegaan.

Spreekt dit jou ook aan. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Voor deelname aan het creatief herstelprogramma vragen wij particulieren een eigen bijdrage van €250,-  In deze kosten zit: 12 weken creatief herstelprogramma, onbeperkt en levenslang toegang tot het online programma, 12 weken lunch, 12 weken creatieve materialen, werkboek met methodiek/vragen/opdrachten.

Tijdens schoolvakanties gaan de groepen niet door. (dit kan regio gebonden zijn)

De volgende groepen starten op:

Na de lockdown worden er weer nieuwe datums bekend gemaakt. Op dit moment zijn er geen actieve groepen in het atelier.

De tijden zijn altijd van 09:30-14:00

Wil je meer weten? We plannen graag een (online) kennismaking met je in om de mogelijkheden te bespreken.

Stichting Creatief Herstel

Creatief herstelprogramma voor vrouwen.

Adres: Huis ter heideweg 10 te Zeist.

Email: info@stichtingcreatiefherstel.nl

KVK:75528991

RSIN: 860313839

Rek nr: NL63BUNQ2036278027

logo-anbi-blauw-web-300x205.png

In samenwerking met

© 2019 by Stichting Creatief Herstel. Proudly created with Wix.comTerms of Use  |   Privacy Policy