Inloophuis

IMG_2086.JPG

Ook jij bent bij ons welkom!

Niemand met psychische klachten zou zich alleen moeten voelen! Daarom organiseren wij een wekelijks inloophuis op onze vestiging in Zeist. Elke woensdagochtend staan binnenkort de deuren van ons atelier open voor iedereen met psychische klachten uit deze regio. Heb jij behoefte aan een kop koffie/thee? Een praatje met gelijkgestemden die begrijpen waar je doorheen gaat? Of wil je gezellig creatief bezig zijn met anderen? Kom dan naar ons inloophuis!

IMG_3639.HEIC

Huis ter Heideweg 10

3705 LZ Zeist

Elke woensdag ochtend van 09:30-12:00.

Start datum 19 mei 2021.

Voor wie

Iedereen met psychische klachten is bij ons welkom. Wil je eerst even overleggen? Geen probleem! Je mag ook altijd iemand meenemen als je het spannend vindt!

Contact

Wil je eerst meer weten of een afspraak maken om kennis met ons te komen maken? Vul dan het contactformulier in of stuur ons een mail. info@stichtingcreatiefherstel.nl