Kwetsbaar Krachtig

Het programma wat zich richt op jongvolwassen vrouwen in de leeftijd van 16-21 jaar.

Veel jongvolwassenen kampen met onzekerheid en voelen zich hierin vaak eenzaam. Dit programma zorgt ervoor dat jongeren een beter zelfbeeld ontwikkelen en hierdoor meer zelfvertrouwen krijgen. Ook werken we aan meer zelfredzaamheid door te werken aan het leren uitspreken van gevoelens en emoties en door je dus kwetsbaar op te stellen bij de juiste personen. Door over gevoel en emotie te praten kan je voorkomen dat dingen groter worden dan ze hoeven te zijn. Hiermee willen wij voorkomen dat jongeren in de toekomst intensievere zorg nodig hebben omdat vroege signalen niet op tijd zijn opgepakt. 

Bij dit programma is ook een conversatie coach aanwezig die jongeren met niet Nederlandse achtergrond of migratie achtergrond helpt om zich beter uit te drukken in de Nederlandse taal. 

Aanmelden kan door het contact formulier in te vullen. Wij nemen dan per mail contact op om een kennismaking in te plannen. 

Het programma ''Kwetsbaar Krachtig'' is nu alleen online te volgen onder begeleiding van Marloes op de maandagavond. Wil je meer weten over dit programma? Vul het contactformulier op de site in en we nemen contact met je op.

Stichting Creatief Herstel

Creatief herstelprogramma voor vrouwen.

Adres: Huis ter heideweg 10 te Zeist.

Email: info@stichtingcreatiefherstel.nl

KVK:75528991

RSIN: 860313839

Rek nr: NL63BUNQ2036278027

logo-anbi-blauw-web-300x205.png

In samenwerking met

© 2019 by Stichting Creatief Herstel. Proudly created with Wix.comTerms of Use  |   Privacy Policy