Maand sponsor

Als maand sponsor staat uw organisatie 1 maand per jaar centraal binnen onze stichting! Laat u hiermee zien dat uw organisatie maatschappelijke bijdrage belangrijk vindt? Lees hieronder wat dat precies inhoudt.

Hoe werkt het:

Als maand sponsor betaalt u 1 keer per jaar €2500,- Vanaf het moment van betaling gaat het jaar in en mag u de maand kiezen (op basis van beschikbaarheid) waarin wij uw organisatie in het zonnetje gaan zetten.

Wat houdt het in:

- 1 maand per jaar staat uw organisatie bij ons centraal

- In deze maand schrijven wij een stukje over onze samenwerking en over uw organisatie in onze nieuwsbrief.

- De naam en het logo van uw organisatie wordt vermeld op onze website.

- In de maand naar keuze maken we reclame op onze social media (LinkedIn, Instagram, Facebook) en vermelden we onze samenwerking en de actie(s) die maand.

- In de maand naar keuze komen wij met minimaal 2 vrijwilligers een dag bijdragen binnen uw organisatie.

- In de maand naar keuze komen wij een interactieve lezing geven binnen uw organisatie over creatief herstellen op de werkvloer na psychische klachten en vertellen we hoe u creativiteit binnen uw bedrijf kan inzetten om psychische klachten en terugval te voorkomen.

- 1 keer per jaar organiseren we een creatieve netwerkbijeenkomst voor al onze partners en sponsors.

- In de maand naar keuze mag uw organisatie met maximaal 10 deelnemers een creatieve teambuilding komen doen bij het atelier waar u sponsor van bent. Deze teambuilding wordt begeleid door een van de vrijwilligers/(oud)deelnemers van onze groepen.

Meer informatie over dit pakket kunt u opvragen bij Ivanka van de Wardt info@stichtingcreatiefherstel.nl of telefonisch via 06 48703551.