Ondernemers

Stichting Creatief Herstel werkt graag samen met andere ondernemers. Wij zijn altijd op zoek naar ondernemers die ook graag een steentje willen bijdragen. Dit kan door bijvoorbeeld je diensten of producten als ondernemer ter beschikking te stellen. Of door een workshop of training te komen geven.

 

Als je het leuk vindt om bij ons een workshop/lezing of training te komen geven dan zijn er 2 opties:

optie 1:

Je verkoopt zelf kaarten voor jou evenement en omdat je onze ruimte gebruikt vragen wij 10% van de opbrengst van de kaartverkoop.

optie 2:

Wij promoten jouw evenement en doen de kaartverkoop via onze website. Als ondernemer krijg je dan 10% van de opbrengst van de kaartverkoop. 

Bij beide opties is het zo dat het deel voor de stichting volledig ten gunste komt van de dprogramma's. Ook vragen wij elke ondernemer om een aantal gratis plekken ter beschikking te stellen voor vrouwen die ten tijde van de workshop bij ons aan het creatieve programma mee doen. Hoeveel plekken je hiervoor beschikbaar stelt mag je zelf invullen.

Ben je ondernemer en heb je personeel? Je kunt ook een ziek personeelslid bij ons aanmelden voor het creatieve herstelprogramma.

Neem gerust contact met ons op voor de voorwaarden en mogelijkheden.

DSC_7392.jpg
DSC_7549.jpg
Stichting Creatief Herstel

Creatief herstelprogramma voor vrouwen.

Adres: Huis ter heideweg 10 te Zeist.

Email: info@stichtingcreatiefherstel.nl

KVK:75528991

RSIN: 860313839

Rek nr: NL63BUNQ2036278027

logo-anbi-blauw-web-300x205.png

In samenwerking met

© 2019 by Stichting Creatief Herstel. Proudly created with Wix.comTerms of Use  |   Privacy Policy