Ontmoet onze vrijwilligers!

Bijgewerkt: apr 30

Stichting Creatief Herstel is begonnen met alleen Ivanka en Marloes, maar in nog geen 2 jaar tijd is het uitgegroeid naar een echte organisatie met een prachtig team aan vrijwilligers. Vandaag stellen we ze even uitgebreid voor!

INGRID

Ingrid heeft deel genomen aan onze allereerste groep en was zelfs al bij ons voordat de stichting officieel werd. Na haar deelname werd ze een van onze vaste vrijwilligers en inmiddels is ze een van de coaches.

Door eigen ervaringen is ze een enorme steun voor onze deelnemers en coacht ze hen op haar eigen authentieke manier. Ze weet ze altijd op een fijne manier mee te denken en ze verder te helpen.

LINDA

Ook Linda heeft deelgenomen aan onze allereerste groep. Linda bloeide helemaal op en ontpopte zich tot een enorme creatieveling die haar kennis graag deelt met anderen. Zij is nu ook onze vrijwilliger en verantwoordelijk voor alle creatieve materialen en activiteiten.

Ook zij gebruikt haar eigen ervaringen om onze deelnemers te helpen en haar enthousiasme maakt dat iedereen zich gelijk op hen gemak voelen.

ALICIA

Ook Alicia heeft het programma bij ons doorlopen en wilde hierna graag blijven helpen om zo nog meer impact te maken. Zij heeft veel ervaringen met mensen die een afstand hebben tot de arbeidsmarkt en is ACT coach.

Haar enthousiasme en kennis is een welkome aanvulling in ons team. Haar manier van coachen en het luisteren oor wat ze iedereen biedt maakt dat iedereen zich gezien voelt bij haar. Door haar eigen ervaringen weet ze andere altijd op de juiste manier te ondersteunen.

SJAAN

Na het doorlopen van ons programma wilde Sjaan ook graag een bijdrage leveren aan onze stichting. De geweldige stappen die zij het afgelopen jaar heeft gezet wil ze graag doorgeven als coach.

Haar enorme creativiteit is een welkome aanvulling en maakt dat we elke keer nieuwe activiteiten uitproberen. Haar levenservaring maakt dat ze vanuit een natuurlijke rol fijne adviezen en een aanmoedigend woord kan geven.

ESTHER

Nadat we in contact kwamen met Esther wisten we al snel dat we met haar wilde samenwerken. Zij gaat in de toekomst samen met ons een vestiging in Arnhem openen. Tot die tijd host zij onze wekelijkse creatieve zoom op woensdagavond.

Esther heeft een ruime ervaring in de zorg, maar het zijn haar eigen ervaringen die haar nog meer betrokken maken. Met haar zachte energie en open blik maakt zij dat iedereen zich welkom en gezien voelt.

LUANA

Na het afronden van haar deelname aan ons programma bleef Luana al een betrokken member van onze community. Ze wilde graag een bijdrage leveren aan onze stichting. Sinds kort ondersteunt zij ons administratief en haalt taken uit handen die ons weer ruimte geven.

Haar enthousiasme en drive om ons te helpen maken haar een welkome aanvulling aan ons team.

DUNJA EN ELLA

Moeder en dochter die met hart en ziel de vestiging in Elsloo (Limburg) draaien. Hun open hart en eigen ervaringen die ze gebruiken om anderen te helpen maken dat het atelier zo'n veilige en fijne plek is om te komen. Hun creativiteit en betrokkenheid helpt de vrouwen verder op weg in hun herstel.

168 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts