Sponsor

Als sponsor laat u zien dat uw organisatie maatschappelijke bijdrage belangrijk vindt! Met uw bijdrage helpt u in uw regio aan een betere mentale gezondheid!

Wij zetten graag al onze sponsors en partners in het zonnetje om ook anderen te inspireren om meer maatschappelijke bijdrage te leveren.

Daarom vermelden wij 1 keer per jaar al onze partners en sponsoren in onze nieuwsbrief en wanneer een bedrijf zich aanmeld als sponsor geven wij hier ook aandacht aan via onze sociale media kanalen.

Als sponsor kunt u ook in uw communicatie naar buiten vermelden dat u sponsor bent van Stichting Creatief Herstel om te laten zien dat u met uw organisatie ook maatschappelijk impact maakt.

Meer informatie over dit pakket kunt u opvragen bij Ivanka van de Wardt info@stichtingcreatiefherstel.nl of telefonisch via 06 48703551.

logo-anbi-blauw-web-300x205.png

In samenwerking met