Wordt vrijwilliger

De kracht van Stichting Creatief Herstel is de samenwerking met onze vrijwilligers. We hebben vrijwilligers die helpen met het begeleiden van de vrouwen in de programma's en vrijwilligers die helpen bij onze workshops en evenementen. Aanmelden als vrijwilliger kan altijd. Wel vinden we het belangrijk dat je als vrijwilliger iets bijdraagt aan het herstel van de vrouwen in de programma's. Misschien ben je ervaringsdeskundige en heb je zelf te maken gehad met psychische kwetsbaarheden of misschien ben je juist heel creatief en kan je de vrouwen goed helpen met de creatieve projecten. Als jij denkt dat je kunt bijdragen aan onze stichting en graag wilt mee helpen, neem dan contact met ons op dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Let's inspire each other and create new things