Word Partner

Als organisatie kan je ervoor kiezen om partner of sponsor te worden en Stichting Creatief Herstel structureel te steunen. Samen met onze partners en sponsors maken we het verschil en geven we vrouwen die herstellen van psychische klachten een mooiere toekomst.

Hieronder zie je de manieren waarop jouw organisatie partner of sponsor kan worden van Stichting Creatief Herstel. Voor vragen neem contact op met Ivanka van de Wardt info@stichtingcreatiefherstel.nl of bel naar 06-48703551

Founding partner

Als founding partner draag jij bij aan het fundament van de stichting. Er zijn beperkt plekken voor founding partnerschap per vestiging.

Het founding partnerschap heeft voor jouw organisatie ook een hoop voordelen!

Lees snel verder hoe jij met jouw organisatie het verschil kan maken voor vrouwen met psychische klachten.

Kosten: €7500,- per jaar.

Partner

Als partner draag jij bij aan het fundament van de stichting. Er zijn beperkt plekken voor partners per vestiging.

Het partnerschap heeft voor jouw organisatie ook een hoop voordelen!

Kosten: €5000,- per jaar.

Maand sponsor

Als maand sponsor staat jouw organisatie 1 maand per jaar in het zonnetje bij Stichting Creatief Herstel.

In deze maand zetten wij verschillende acties uit om onze samenwerking te benadrukken en om te laten zien dat jouw organisatie zich inzet voor het maatschappelijke doel!

Lees snel verder hoe jij maand sponsor kan worden welke voordelen dit heeft voor jouw organisatie.

Kosten: €2500,- per jaar.

Sponsor

Als sponsor van Stichting Creatief Herstel draag jij met jouw organisatie bij aan een mooiere toekomst voor vrouwen met psychische klachten.

Door jezelf aan te melden als sponsor maak jij met jouw organisatie een mooie stap naar meer maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Ook zetten wij al onze partners en sponsors regelmatig in het zonnetje voor meer aandacht!

Kosten: €1000,- per jaar.

logo-anbi-blauw-web-300x205.png

In samenwerking met